Jdi na obsah Jdi na menu
 


Enderman-Zloděj

19. 10. 2013

 Enderman je opravdu magická postava a velmi dobrý zloděj. Ve hře se vykytuje jen málokdy a nikdo nikdy neví kdy. Když se většinou zjeví, je sám a poblíž nejsou žádné jiné příšery. Dávejte si pozor, krade totiž blocky a umí se teleportovat. 
Když se s ním dáte do boje, musíte být opravdu stateční, protože hned jak ho napadnete, teleportuje se např. za vás a je po vás veta. Ender-manovi stačí tři kousnutí a je po vás, proto doporučuju vzít si sebou vlky když ho chcete zabít. Vlci ho napadnou hned jak se teleportuje a pokud se nestačí teleportovat, roztrhají ho na kusy a nebo mít zdroj vody. Jinak je to docela dobrá postava, ale lidé ji rádi nemají a to z důvodů psaných výše.

Sebrat může tyto bloky: Nejčastěji bere: Trávu, hlínu písek, podhoubí, štěrk nebo jíl, nebo pak rostliny: Pampelišku, růži, červenou nebo hnědou houbičku. Málokdy vezme kaktus, meloun nebo dýni a opravdu málo kdya  jen když ho má po ruce vezme TNT. Jiné bloky by brát v nových verzích neměl.
Enderman je dobrý na "opilování" kaktusů. Když vezme z vysokého kaktusu jeden blok a položí ho jinde v poušti vyroste nový kaktus. (nekonečný zdroj zeleného barviva)ikdyž někdo to může brát spíše za nepříjemnost. Endermanovi ubližuje voda, a před deštěm se schovává. Takže se může stát že se portne k vám domů. Tomu se dá zabránit pouze tím, že váš dům necháte jen dva bloky vysoký, potom pro něj není místo, ale to by bylo zase omezovaní prostoru. Když před ním skočíte do vody, zraní se a je znovu neutrální. http://www.youtube.com/watch?v=0t1QXHT2SmE
     
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář