Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skeleton-Nepřátelská kostra

20. 10. 2013

 Kostlivec je celkem rychlý nepřítel, který po hráči, ale i každém mobovi který ho napadne, střílí šípy. Stejně jako zombie i kostlivec spawnuje v matně osvětlených oblastech a na denním světle (jakmile je slunce 15 a více stupňů nad zemí) začne hořet kromě případu kdy plave ve vodě nebo stojí ve stínu stromů, výběžků hor či stínu vrhaném hráčem postavenými konstrukcemi.

Jeho přítomnost poznáme slabým chrastěním kostí, také můžeme slyšet výstřely z luku. 
Nejdřív jen bezcílně bloumá po okolí, dokud ovšem nezahlédne hráče, kterého by mohl zastřelit. Když ho zahlédne, začne po něm střílet šípy s velmi malou přesností. Pokud je nezraněný, střílí na hlavu,pokud už utrpěl byť třeba nepatrné zranění, začne mířit na tělo. Když se cíl přibližuje, kostlivec začne poskakovat a je tak hůř zastižitelný. Pokud kostlivce náhodou zasáhne někdo jiný, okamžitě se s ním pustí do boje dokud útočníka nesprovodí ze světa a nebo sám nepadne. 
Kostlivec je skvělým zdrojem kostí(0-2) a šípů(0-2). Pokud je Creeper zabit kostlivcem, vypadne z něj hudební disk. V duengeonech s kostlivci jsou často ukryté cenné věci.
   
   
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář